Uppdrag

PDL Padelcenter

PDL Padelcenter

Padeltennis är Jonas nya hobby. Han är en av grundarna till Stockholms första inomhuspadelcenter beläget i Frihamnen, Stockholm.

Zelmerlöw & Björkman Foundation

Zelmerlöw & Björkman Foundation

För tio år sedan grundade Jonas och Måns Zelmerlöw en stiftelse tillsammans. Genom stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation arbetar de för att fler barn och unga ska få möjlighet att gå i skolan och påverka sin framtid med hjälp av utbildning.

Peak Tennis Academy

Peak Tennis Academy

Grundaren Jan Lundahl har med hjälp av Jonas Björkman och Thomas Johansson skapat Peak Tennis Academy.

Let’s Dance

Let’s Dance

2015 deltog Jonas i den svenska tv-showen Let’s Dance. Tillsammans med sin danspartner Veera Kinnunen lyckades han vinna tredjeplatsen.

Invitational Tennis

Invitational Tennis

Ett tag efter det att Jonas lade racket på hyllan så plockade han upp det igen då han blivit inbjuden att spela i Wimbledon Senior Invitational Doubles, där han spelar dubbel tillsammans med sin f d partner från touren; Todd Woodbridge.

Wilson Ambassadör

Wilson Ambassadör

Wilson har varit det självklara valet av tennisracket för Jonas under hela sin tenniskarriär. Därför blev det också givet att Jonas gärna ville representera Wilson som en av deras ambassadörer även efter det att hans aktiva tenniskarriär kom till ett slut.

Föreläsningar

Föreläsningar

På sina föreläsningar guidar Jonas sina åhörare på sin unika resa, genom att med humor och engagemang berätta från den dagen då han plockade upp sitt racket som liten till den dag då han lade det på hyllan, efter Shanghai Masters Cup i november 2008.