Om Peak Tennis Academy

Grundaren Jan Lundahl har med hjälp av Jonas Björkman och Thomas Johansson skapat Peak Tennis Academy. Peak Tennis Academy är ett tennisläger som vänder sig till tennispassionerade amatörer som vill utveckla sin tennis och förbättra sitt spel.

Med Jonas och Thomas, numera även Simon Aspelin och Fidde Rosengren som tennisinstruktörer lever deltagarna i fem dagar som ett äkta ATP/WTA tennisproffs på femstjärniga The Oitavos, Cascais nära Lissabon i Portugal.

Förutom många timmars tennisträning med ovan nämnda f d proffs som instruktörer, så genomgår varje deltagare videoanalyser och teori för att förbättra sitt spel.

 

Utanför banan skapar Martin Taipele personliga skräddarsydda program gällande kost, stretch och uppbyggnad av muskler – allt för att förbättra varje deltagares tennisprestation.

Såväl kvinnor som män är välkomna att delta i Peak Tennis Academy som, förutom att förbättra deltagarnas tennisspel, även ger trevliga kontakter och umgänge såväl på som utanför tennisbanan.

”Utan Jonas och Thomas enorma engagemang och kompetens skulle Peak Tennis Academy konceptet aldrig blivit så framgångsrikt där i princip varje deltagare som en gång varit med registrerar sig för kommande års läger.”

/Jan Lundahl, Grundare av Peak Tennis Academy

”Vi vågar påstå att Peak Tennis Academy är världens mest avancerade tennisakademi för entusiastiska amatörer.”

 /Jonas Björkman

 

Om Peak Tennis Academy

 
 
Om Peak Tennis Academy
 

 

 

Vill du veta mer om Peak Tennis Academy eller anmäla dig till något av dessa läger?

http://www.peaktennisacademy.com/