Om Zelmerlöw & Björkman Foundation

Stiftelsen Zelmerlöw & Björkman verkar både genom egna insatser på plats samt genom att samla in medel. Detta görs genom att skapa event och medverka i aktiviteter där människor bidrar genom sin närvaro och/eller med insamlingsorienterade insatser. Även privatpersoner och organisationer kan bidra med löpande medel eller engångsbidrag.

Stiftelsen sponsrar i dagsläget fyra skolor i Afrika där olika projekt bedrivs. Ett exempel är Zelmerlöw & Björkman Waterproject som går ut på att borra en ny brunn på Kenswed Academy i Kenya. Brunnen beräknas vara i drift i november 2015. I och med den får inte bara eleverna, utan även 600 familjer i närområdet, tillgång till livsnödvändigt rent vatten.
Läs mer om Z & B Foundation på vår hemsida.

”Jag har under mitt liv mött människor med fullständigt olika förutsättningar, både i
Sverige och runt om i världen. När jag ser vilken potential dessa personer har inom sina olika respektive områden så väcks en stark vilja inom mig att se dem utvecklas och blomstra. När Måns Zelmerlöw beskrev sina tankar kring stiftelsen och dess syfte kände jag att det här är precis det jag har väntat på. Nu är jag med och hjälper andra människor att utvecklas. Att få vara med och göra skillnad och dessutom få göra det tillsammans med Måns, det betyder oerhört mycket för mig.”

/Jonas Björkman

 

Det finns flera sätt att bidra till Z & B Foundations verksamhet. Ett sätt är att donera 315 kronor och som tack få ett av våra fina armband. Mer information om hur du gör en donation hittar du på vår hemsida.

ZBF armband

Om Zelmerlöw & Björkman Foundation

 
 
Om Zelmerlöw & Björkman Foundation
 

Zelmerlöw & Björkman Foundation ska verka för en bättre värld för utsatta barn och ungdomar. Vi vill skapa förutsättningar för barn och ungdomar att utveckla sin inre drivkraft. Vårt arbete ska utbilda ansvarstagande individer som väljer att ge tillbaka till sitt samhälle.
Vår vision är att alla barn ska få tillfälle att upptäcka och utveckla sina talanger så att de kan bidra till sin egen och sitt samhälles framtid.

https://www.zbfoundation.se/