Här har Jonas samlat några siter du ska spana in om du gillar tennis

ATPWorldTour.com, är den officiella och mest besökta web siten med all möjlig info gällande ATP Touren, d v s proffstouren för herrar. Här hittar du live scores, resultat, ranking, nyheter och massvis med statistik!

 

I över 40 år har If Stockholm Open varit ett årligt återkommande evenemang för alla tennisintresserade och spelas i anrika Kungliga Tennishallen.

 

Swedish Open är sommarturneringen i tennisens Mecka, Båstad.

 

Svensk Tennis är sidan för alla tennisintresserade runt om i landet. Följ både nationell och internationell tennis, våra landslag och allt annat som rör svensk tennis.

 

Mintennis.se är Svensk Tennis nya sajt för dig som utövar tennis, oavsett nivå. Målet med sajten är att ge Sveriges alla tennisutövare en samlingsplats, där de kan känna sig som en del av sporten och få hjälp att ta nästa steg i sitt tennisintresse.

 

Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis och belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer.

 

TennisPlus är en suverän webbplats för alla tennisintresserade. Platsen är en betaltjänst som innehåller artiklar, krönikor, träningtips, filmer, tester och mycket annat.

 

Tennis & tävlingar. TenTour Online, anmälan och tävlingsresultat online för tennistävlingar i Sverige.

 
 

Davis Cup är en internationell tennisturnering för herrlandslag, den största årligen återkommande i världen bland samtliga herrlandslag oavsett sport.

 

Peak Tennis Academy erbjuder världsklass tennisträning för amatörer, med f d proffs som tränare.

 

Wilson är en av världens ledande tillverkare av sportutrustning. Jonas spelar med Wilson racket.

 

Saltsjöbadens Lawntennisklubb är en av Sveriges äldsta tennisklubbar och grundades redan år 1926. Klubben har till ändamål att främja tennisspelets utveckling i Saltsjöbaden. Klubben har en tennishall med fyra plexipavebanor och en utomhusanläggning vackert belägen vid Hotellviken med tre fina grusbanor. Jonas är sedan 2012 med i juniorkommittén.

 

The promotion of sporting events goes far beyond fandom. The rich history of the game trails many paths to benefits in the aspects of mental health, social health, physical well-being, and many other benefactors. For the sport of tennis, this list is both immense and deep in content.

 

Vill du tipsa om en bra site, FB-page eller Twitter att följa – maila ditt tips till: office@jonasbjorkman.com och gillar Jonas den så kommer den upp här!